Despre noi

Societatea noastră produce prafuri de înghetată, vafe, cornete şi alte ingrediente pentru îngheţată.

JP FOOD COMPANY S.R.L. este printre puţinele societăţi care sunt pe piaţă din 1992 cu o creştere dinamică continuă. Printre activităţile desfăşurate de către noi se numără şi producţia de praf de îngheţată pentru maşinile stradale. În decursul anilor am reuşit să ne formăm o reţea de distribuţie proprie cu acoperire naţională şi cu sortimente de invidiat, la o calitate net superioară faţă de restul produselor similare existente pe piaţa internă. Linia de ambalare este ultramodernă având o capacitate de câteva tone pe zi, pentru toate gusturile şi toate tipurile de maşini.

Societatea noastră produce prafuri de înghetată, vafe, cornete şi alte ingrediente pentru îngheţată. Am rămas lideri de piaţă pentru că am produs în colaborare cu firme din Italia şi Germania. Nu am avut nici un fel de problemă de calitate în decursul anilor. Suntem autorizaţi sanitar veterinar pentru dreptul de a produce si comercializat prafurile de inghetata in Romania si pentru export. Ambalarea se face pe flux tehnologic steril, punga ermetic închisă.

Arome rafinate,
experiență autentică

Totodată, putem să producem pentru orice fel de aparat de îngheţată de tip soft-ice fara pompe de aer sau cu pompe de aer. Vă oferim consiliere pentru prepararea îngheţatei în diferite combinaţii. Producţia de prafuri de îngheţată cuprinde o varietate de feluri de îngheţată şi avem posibilitatea realizării la comandă a oricărui tip de îngheţată. Avem reprezentanţi şi distribuitori în toată ţara care vă vor contacta şi consilia.

Contact
Compania noastră - Praf de îngheţată